Miljø og Bærekraft

Miljø og Bærekraft

KEVIN.MURPHY vil gjøre valget enkelt når du skal velge bærekraftige produkter. Vi bruker kun de beste ingrediensene fra hele verden, slik at du skal få gleden av rene kvalitetsprodukter til håret ditt. Alle KEVIN.MURPHY hårprodukter kommer i biologisk nedbrytbart eller resirkulerbart materiale, hvor ingrediensene er sulfatfrie, parabenfri og cruelty free.

Naturlige ingredienser

For å forsikre oss om at KEVIN.MURPHY sitt sortiment er av høyeste kvalitet brukes naturlige ingredienser fra kilder vi vet er bærekraftige, fornybare og hvor ingrediensene er høstet på måter som ikke skader miljøet.

Resirkulerbar emballasje

Vi har valgt å bruke innpakning som er resirkulerbar på alle områder der det er mulig, og alle våre sekundær-innpakninger er laget av enten papir eller papp. Flaskene er firkantet for å kunne romme mer, de bruker 40% mindre plast og opptar mindre plass ved utsending og lagring.

Vi gir tilbake

THE HEART OF KEVIN.MURPHY er en forlenget arm av selskapet som setter søkelys på veldedige formål hvor vi ønsker å gi noe tilbake til samfunnet. Hensikten med dette er å finansiere veldedige organisasjoner som brenner for de samme hjertesakene som oss. Hovedfokuset og hjertet vårt ligger hos humane og miljømessige utfordringer som vi ønsker å bedre.

Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.