KURS: COLOR.ME HIGHER

KURS: COLOR.ME HIGHER

Aldri før har det vært mer spennende og mer utfordrende å være en colourist!

 

HVA ER COLOR.ME HIGHER

COLOR.ME HIGHER er en platform for alle colourister som er klar til å ta sin fargeidentitet til neste nivå. Vi ønsker å skape et forum hvor likesinnede artister kan utvikle seg og bli ledere innenfor dette krevende fagfeltet! COLOR.ME HIGHER er et globalt samfunn, en bevegelse som etterstreber en dypere og bedre forståelse for farge gjennom spesialisering, informasjon, inspirasjon og ekspertise.

 

HVORFOR

Som colourister blir vi påvirket fra ulike kilder. Dette programmet skal guide deg til å finne, og selvsikkert formidle, din egen fargeidentitet.

WORKSHOPS

WORKSHOP 1 “SCIENCE.ART”

Utforsk og forstå vitenskapen ved hårfarging. Lær hvordan kommunikasjon og konsultasjon kan være dine viktigste verktøy for å oppnå et fantastisk resultat. Utforsk hvordan skygger kan være ditt beste hemmelige våpen.

 

WORKSHOP 2 “FORMULATION.ELEVATION”

Utforsk og forstå din egen fargeidentitet. Bli forelsket i formularer og oppskrifter. Bygg din egen merkevare som stylist.

 

WORKSHOP 3 “ART.SCIENCE”

Lær å presentere og style farget hår. Lag et moodboard og utforsk dine ideer på en live modell. Erfar hvordan det er å jobbe backstage. Etterlat dine spor på scenen.

COLOR.ME HIGHER

STED: VERDANT AKADEMIET

SESSION 1:

22. og 23. MARS, KL.10 – 16 begge dager

SESSION 2:

25. og 26. APRIL, KL.10 – 16 begge dager

SESSION 3

30. MAI, KL. 10 – 16.  31. MAI, KL. 11 – 19

 

Utstyrskit kr 4000, hver session koster 5000kr. Denne kursavgiften per session spanderer Verdant så lenge deltager stiller på kurset.

Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.