NYHET – KEVIN.MURPHY+COLOR.ME GLOSS

NYHET – KEVIN.MURPHY+COLOR.ME GLOSS

KEVIN.MURPHY introduserer COLOR.ME GLOSS, en ny løsning laget med både kunder og stylister i tankene: en halvpermanent hårfarge som gir farge med styrke og glans. COLOR.ME GLOSS er en mangefasettert hårfarge som fungerer som en behandling og inneholder bindingsbyggere i fargen som betyr at den er ganske unik. Planteproteiner skaper nye bindinger i håret, noe som gjør dette til en farge og en behandling i ett.

Det er 30 SHADES i serien samt en pigmentfri CLEAR sammen med en spesialisert GEL.ACTIVATOR. Du kan bruke COLOR.ME GLOSS på naturlig, lysnet eller farget hår, og takket være dens utrolige tekstur kan den brukes til en rekke bruksområder.

Fra naturlig til kjølig og varm, dette er en svært omfattende fargeportefølje som dekker alle behov i salongen. Perfekt som en KEVIN.MURPHY introduksjon til farger uten å forplikte seg, eller du kan velge å bruke den til å reparere, fortykke og styrke håret alene. Med et lavt duftnivå er dette en farge som gir en behagelig opplevelse for både stylistene og kundene.

Bindingsmultiplikatorene kalles KM.BOND² som er et avansert proteinkompleks avledet fra planter som styrker og reparerer fra skjellaget til cortex. Glossen øker hårets styrke fordi bindingsbyggere har en akkumulerende effekt, noe som betyr at resultatene blir bedre hver gang du bruker det. Vitamin C er også en stjerneingrediens og er avledet fra sorbitol, en naturlig sukkerkilde, for å hjelpe til med å beskytte mot oksidasjon. Sammen med panthenol, propandiol og omega 3,6,9 for forbedret hydrering, glans og mykhet.

Vi har valgt veganske ingredienser i COLOR.ME GLOSS. Formelen er biologisk nedbrytbar, og vi har også valgt å bruke resirkulerte plastflasker. Anlegget som produserer COLOR.ME GLOSS bruker en innovativ energibesparende produksjonsprosess og 100 % fornybar energi.

COLOR.ME GLOSS gir deg mangefasetterte resultater å benytte, slik at du kan nøytralisere uønskede toner, og gir deg enda flere løsninger fra tidligere farging. Kunder bør få en GLOSS hver gang de er i salongen, den vil friske opp og forbedre eksisterende farge og kan brukes som en klar glansbehandling for hydrering. Den enkle påføringen og behandlingstiden gjør det til et enkelt mersalg.

«Jeg tror folk ser etter mykere løsninger, mindre forpliktelse og farge som er skånsom mot håret. Takket være COLOR.ME GLOSS kan stylister gi kundene strålende farger som strekker seg lenger enn kun glans for å rekonstruere ved hjelp av bond building teknologi, forbedre fuktighet og styrke som øker når du farger. Virkelig en farge med styrke og glans.» 
Kevin Murphy
Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.