NYHET – COPPER.INTENSE .44

NYHET – COPPER.INTENSE .44

6.44 DARK.BLONDE. COPPER.INTENSE

8.44 LIGHT.BLONDE.  COPPER.INTENSE

10.44 PLATINUM.BLONDE. COPPER.INTENSE

TØRR Å UTFORSKE - COPPER.INTENSE

Mange kjendiser har vist seg i kobbertonede hårstrå den siste tiden. Kendall Jenner ble nylig ekte kobber for åpningen av Prada-showet i Milano, og for bare en stund siden ble Gigi Hadid også rødhåret. Vi har sett kjendiser som Emma Stone og Kate Bosworth med rike, varme og oransje toner, og kjendiser som Kaia Gerber ta i bruk mørkere, mer kastanjebrune toner. På de siste castingene av modeller som Kevin Murphy har deltatt på ser vi stadig flere kobbertoner på modellene. Det er en klar reaksjon mot de kjølige tonene som har dominert de siste årene. Kobberhår signaliserer en endring i motens humør til varmere, dristigere, mer oppløftende nyanser.

Mens kobberfargene hypes oss, inviterer Kevin deg til å våge å utforske våre nyeste multitonale SHADES: tre oppløftende COPPER.INTENSE farger som skinner så lyst som personligheten din ønsker. Kevin ble inspirert av de glitrende nyansene av kobber som man kan se i den australske solnedgangen reflektere ned på sand, fra rødbrun til oransje og fyldig kobberrød, det stadig skiftende landskapet er et kaleidoskop av bred rav og kobbertonet himmel, et brennende kyss til dagene ende, for å lage denne vakre serien.

Kobbertrenden er for alle; noen lever på den ville siden med ildrødt, og andre kan prøve ut mer naturlige, rike kastanjebrune. Kobber er en farge for spenning, toner som bryter og lever, og denne COPPER.INTENSE-serien legemliggjør dette. COPPER.INTENSE vil gi deg og kundene dine så mange fantastiske alternativer, fra rikdommen av mørkere nyanser til de lyseste kobberblondinene, alle med dimensjonen og livligheten du kan forvente av COLOR.ME.

HVORDAN BRUKE 

Bland SHADE med valfri ACTIVATOR. Forholdet vil avhenge av fargetjenesten din. Utvikle som pr LIQUID eller CREAM.ACTIVATOR. 

HVEM ER FARGEN FOR 

COPPER.INTENSE .44 er perfekt for å skape varme med strålende glans. Lys opp til 3 nivåer, lag ton-i-ton og mørkere farger, bland med COLOUR.XELERATE, bland med pH.D; valget er ditt. Uansett hvordan du bruker .44 SHADES, betyr vår molekylære par-garanti lang levetid for mesterverkene dine. 

PRODUKT HIGHLIGHTS 

Gir en intens kobberreflekt med strålende glans. 

  • Multi-tonale resultater 
  • Full grå dekning 
  • Ammoniakk fri 
  • Ingen PPD 
  • Opp til 3 nivåer med lysninger 

FØR OG ETTER BILDER

Formula A (New Growth): 5.7 + 6.44 + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula B (Mid-Lengths): 8.44 + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)

Formula C (Ends and Face Frame): 10.44 + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula D (Gloss): 10.44 + YELLOW + pH.D + LIQUID.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula A: 6.44 + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)

Formula B: 8.44 + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%)

Formula C: 6.44 + 5.5 + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)

Formula A: 8.44 + 20% YELLOW + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula B: 10.44 + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%) 

Formula A: 8.44 + 20% YELLOW + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)

Formula B: 10.44 + CREAM.ACTIVATOR 30 VOL. (9%) 

Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.