NUDES

NUDES

Helt siden naken skjønnhet kom til motebildet for noen sesonger siden, har makeupartister og klienter stort sett mestret kunsten av et «nakent» ansikt, men når det gjelder hårfarge, har COLOR.ME vist at vi har det beste i vente med fargeserien NUDES. 

Foreløpig er det endeløse naturlige fargevalg i alt fra design til møbler, undertøy, sko og klær. Enkel og i stil med det meste, fungerer NUDES harmonisk med alle antrekk. NUDES av COLOR.ME avslører nye måter å kle av seg og utforske med flerfargede naturlige nyanser som helt klart kommer til å bli en ny «must have» farge.  

Den nyeste SHADE fargen fra COLOR.ME av KEVIN.MURPHY, BEIGE.VIOLET reflect .28, er en unik farger som gjenspeiler BEIGE.VIOLET og har en symfoni av fargetoner når den blandes med andre SHADES eller BOOSTERS. Resultatet? Den som farger kan oppnå resultater som spenner fra bronse, rødme, rosa beige, taupe, havregryn, og helt til dyp bronse. 

Den nye fargen er laget med BEIGE – en blanding av varmt og kjølig, og skaper en naturlig myk tone og VIOLET – en annen tone som har evnen til å være både varm og kjølig. Basert på lerretet ditt og som gjenspeiler hva du velger å legge til (inkludert BOOSTERs), kan SHADE enkelt forandres med en varm eller kald finish, slik at du kan skreddersy fargen til alle hudtoner. 

Hvordan skreddersy BEIGE.VIOLET til hudtone

COOL SKIN

Ved deponering skaper .28 SHADES naturlig, rødme, havregryn, taupe og bronse. Hvis ønsket resultat er kjølig, bør du vurdere å legge til reflekter som .81, CLEAR eller BOOSTERS som SOFT.VIOLET eller BLUE. Når du arbeider med varmere farger, vil SHADES skape motvirkning på grunn av den ekstra varmen, og etterlate en myk varm eller naturlig refleksjon i håret. *Om egnet, bør du vurdere å legge til ekstra kølighet i formelen. 

WARM SKIN

Ved påføring kan du lage varmere resultater ved å skreddersy formelen din med gjenspeiling. YELLOW, RED eller ORANGE BOOSTERS vil forsterke rødmen og orangehet, og skape en smøraktig refleksjon. Hvis den lysner med din nye .28 BEIGE.VIOLET, vil fargen bli varmere på grunn av undertonene i tillegg til de naturlige nyansene. Forbedre hver SHADE ytterligere gjennom din unike formulering. 

NATURAL SKIN

The fantastiske med denne fargen er evnen til å kunne bruke både varme og kjølige farger. Hvis kunden har en miks av varme eller kalde undertoner, vil kundens preferanse være det viktigste. Lag en skreddersydd fargeoppskrift basert på ønsket sluttresultat og hva som fungerer best med kundens garderobe og livsstil.  

BEIGE.VIOLET

Passer alle hudfarger. NUDE og BEIGE er like og enkle fargetoner, men de er annerledes når det kommer til en skreddersydd oppskrift. Vi omtaler disse som nakenfarger fordi de har litt mer rosa kant enn beige alene, ettersom tradisjonell beige kan sees på som en mykere brunaktig farge. Det å blande disse to nyansene er derfor en fin måte å skreddersy en ny refleksjon av kundens personlighet. 

Med eksponering fra første rad for kommende motetrender, har KEVIN.MURPHY et godt øye for hvordan du kan lage riktige oppskrifter og gjøre fargene anvendelig i salongen. Våre nyeste SHADES er en videreføring av filosofien; levere fremtidig mote, multi-tonede farger skal være enkle å bruke, lede veien til glødende selvuttrykkelse. 

8.28
9.28
10.28
11.28

 

HVORDAN BRUKE? 

 Miks SHADE med ACTIVATOR av eget valg. Forholdet vil avhenge av fargetjenesten din. Utvikle i henhold til LIQUID eller CREAM.ACTIVATOR. Se COLOR.ME DESIGN.DIRECTOR Kate Reid Refine med .28 BEIGE.VIOLET og 10% pH.D 

Kate bruker en mer detaljert applikasjon på Ilona på ny vekst og en flaskeapplikasjon på lengder og ender. Denne kan brukes til å finpusse etter lyn eller fungerer fantastisk som en tilleggstjeneste. 

Gjort på 30 minutter og resulterer i maksimal mildhet, NUDES + pH. D på 10% lar håret bli kondisjonert, enkelt å style og er en fin måte å presentere klienten din for NUDE SHADES uten forpliktelse. 

HVEM ER FARGENE FOR? 

  • Lysere opp til 3 nivåer 
  • Ton-til-tone 
  • Mørkere farger 
  • Raffinering 
  • pH.D + BEIGE.VIOLET 

FAVORITTFORMLER FRA KEVIN.MURPHY PRO’S

Kate Reid, Australia – COLOR.ME DESIGN.DIRECTOR 

BRONZED – For å lage den perfekte bronse over gult, messingaktig hår. 9,28 + 20% SOFT.VIOLET + 10% pH.D + LIQUID eller CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%) 

Johana Geary, USA – COLOR.ME EDUCATION MANAGER 

NAKED SUNSHINE – Lag myk nakenforfining over balayage og høydepunkter for klienter med en dypere startdybde. 8.28 + YELLOW BOOSTER + LIQUID.ACTIVATOR 3.5 VOL. (1%) 

 Janine Simons, New Zealand – COLOR.MASTER 

SHEER BEIGE – En vakker ny vekstskygge på en frisk balayage. 8,2 + 8,28 + 5% pH.D + LIQUID eller CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%) 

Jan Patanao, Canada – COLOR.MASTER 

VELVET BLONDE-Over forhåndslyst blekgult hår for å skape den perfekte blanke blondinen. Vurder å bruke fra ny vekst til ender for å myke den naturlige dybden samtidig. CLEAR + 11,28 + SOFT.VIOLET + LIQUID eller CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%) 

Marsha Moran, USA – COLOR.MASTER 

CARAMELISED BLUSH – På en dybde av naturlig 7 for en global ny vekstapplikasjon. 40G 10,28 + 10 G 9,81 + CREAM.ACTIVATOR 40 VOL. (12%) 

Caroline Kells, Storbritannia – COLOR.MASTER 

POWDERED BLUSH – På naturlig hår for å lette og oppnå en klassisk BEIGE.VIOLET -finish uten en uønsket varme. 11.81 + 10.28 + ACTIVATOR etter eget valg. 

Iggy Popovic, Europe – COLOR.MASTER 

NUDE PEACH – For en perfekt naturlig ferskenfarge når den lysner eller setter seg ned. 10G 10,28 + 5G 8,4 + ACTIVATOR etter eget valg. 

Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.