Lightening Tips for hår med høy tekstur

Lightening Tips for hår med høy tekstur

Very Peri og Kelly Green kan bli «it»-fargene til sommeren 2022, men når det kommer til hår vil lysere og lysere bli overalt når vi går inn i blondesesongen. Enten du bestemte deg for å bli mørkere denne vinteren eller bare trenger en touch-up til vår og sommer, serverer Walking in Paris den ultimate hårfargelooken, spesielt for hår med høy tekstur.

Med en morsk stil og personlighet som matcher, gir Lilas farge en frisk finish til de nydelige krøllene hennes. Når hun går nedover gatene i lysets by, legemliggjør Lilas farge et opplyst-innenfra-utseende som matcher hennes stil for mote.

Tips for hår med mye tekstur

Når det kommer til hår med mye tekstur, er det ulike metoder som kan brukes for å forbedre det ferdige utseendet og skape dimensjoner. Noen kan velge å bruke FREESTYLE.LIGHTENER og en curlyage-teknikk for å male individuelle hårstrå og seksjoner, mens andre vil velge en fin veving som babylights eller en global lightener-applikasjon. Dette vil avhenge av typen bølge, krøll eller spole samt ønsket finish. Hvis du ønsker å lage et utseende som ligner på Lilas med nydelige skreddersydde høyder og nedturer, fortsett å lese nedenfor for å se de nøyaktige trinnene som er tatt for å få utseendet!

GET THE LOOK

Formula
  1. CREAM.LIGHTENER AMMONIA FREE + CREAM.ACTIVATOR 20 VOL. (6%)
  2. CREAM.LIGHTENER AMMONIA FREE + CREAM.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)
  3. CLEAR + 8.71 + 5% pH.D + LIQUID.ACTIVATOR 10 VOL. (3%)
The Steps
  • Påfør formel A til mellomlengder og ender
  • Del i seksjoner, bruk formel B på ny vekst
  • Utvikle, skyll og påfør COLOR.ME Finishing Regimet
  • Refine håret med formel C
  • Utvikle, skyll og påfør COLOR.ME Finishing Regimet

Hva er COLOR.ME etterbehandlingsregimet:

En salongløsning for å stabilisere farge og opprettholde enhver nyanse er COLOR.ME Finishing Regimet en forlenger av fargens levetid samtidig som den forbedrer fuktighet og glans.

I tillegg til en pH.D-behandling, er dette et ideelt trinn for alle hårfargetjenester, spesielt for sterkt teksturert eller sensibilisert hår. Kombinasjonen tar sikte på å balansere pH-verdien i håret – lukke skjellaget, for deretter å låse inn farge og styrke håret.

The Steps

1: Når utviklingen er fullført, emulger og skyll fargen grundig fra håret.
2: Påfør STAYING.ALIVE for å jevne ut håret og forberede rens.
3: Påfør RE.STORE i vått hår og hodebunn. Skumm og sjamponer forsiktig i 2 minutter, og skyll deretter grundig.
4: Følg ved å bruke STAYING.ALIVE for å fullføre tjenesten.
5: Style etter ønske.

Gjør dette hjemme

Når du har laget den ønskede finishen, er hjemmepleie en nødvendighet for å forlenge fargen og ta vare på individuelle teksturmønstre. Roter mellom REPAIR-ME.WASH, RINSE og RE.STORE og HYDRATE-ME.WASH & RINSE for å ta vare på den nye fargen din. I tillegg til dette bør STAYING.ALIVE være en bærebjelke i kundens skap og brukes etter hver vask som leave-in-behandling og styler.

For å skape en ferdig look som Lilas, når håret er tørt, legg til en sprut av DOO.OVER og et snev av SHIMMER.SHINE for å fremheve både silhuetten og nyansen.

Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.