Slik unngår du overfylte blanderom

Slik unngår du overfylte blanderom

Å blande farger er for noen svært ubehagelig. Enkelte bakrom kan minne om cockpiten i et romskip med fargetuber og ulike merkevarer over alt. Det er ofte her skrekken for å blande farge er aller verst. Hjernen kjører på høyt turtall av redselen for å gjøre feil. La oss unngå at det koker i toppen og gjøre det enkelt med p.HD fra COLOR.ME.

«Å skape vakker hårfarge er euforisk!»

Alexander Woll, CREATIVE.DIRECTOR

Vi ønsker ikke at du som frisør skal velge tuber. Vi ønsker at du skal designe farger selv.

VI lager verktøy som endrer tuben du allerede har i hyllen, istedenfor at du er nødt til å handle inn haugevis med fargetuber. Et prakteksemplar på dette er innovasjonen p.HD. p.HD er pH dråper du blander i fargen slik at fargen går fra alkalisk til sur. Hva betyr dette for deg som farger?

En alkalisk farge har evnen til å lysne hår. Den åpner skjellaget og distribuerer fargen på den måten du kjenner farge i dag. Utfordringen kommer ofte når vi skal farge et åpent hår, det vil si et hår med høy porøsitet. Tradisjonelt sett påføres farge som er alkalisk som åpnet håret enda mer, men håret er jo allerede åpent. Dette resulterer ofte i farger som mister glansen raskt, blir ujevn innen kort tid, eller verst av alt har dårlig holdbarhet. Blant annet glossing og bleking gjør dette, men også hår med høy porøsitet. Vi vet det er irriterende når blant annet foliestripet bleking ikke kan korrigeres riktig i vasken. Ved å bruke en farge med sur p.H vil du faktisk lukke et allerede åpent hår med fargen, og det er her vi ikke ønsker å prakke på deg enda flere fargetuber og serier.

COLOR.ME lager heller teknologien du kan endre fargene dine med. For eksempel 6.0 (6N), en av Norges mest brukte farger. Blander du den med 1% er den en semi oksiderende farge, blander du den med 3% kan du farge alle hår med normal porøsitet og ikke grått hår, blander du den med 6% dekker du grått hår og kan lysne 1-2 tonehøyder. Blander du den med 9% får du dekket resistent grått hår og om ønskelig kan du lysne 2-3 tonehøyder. Blander du den med 3% og tilfører p.Hd får du en glossing som ikke rører ubehandlet hår!

La oss si du har lagt alle disse vakre foliene, tatt kunden til vasken og er klar for glossing. Med p.Hd i blandingen din med 3% vil fargen KUN glosse det håret som allerede er kjemisk åpnet. Den vil ikke røre bunnen eller det naturlige håret imellom stripene. Vi kaller det: NO SHIFT, NO LIFT og det er en gamechanger. Siden p.Hd ikke åpner et allerede åpent skjellag kan du også glede deg over høyere glans, jevnere farge og bedre holdbarhet! Om du ikke trodde man kunne få i pose og sekk, sier jeg vær så god!

p.Hd utvikler også kalde pigmenter raskere enn de varme i fargen du har blandet. Dette gir enorme muligheter til å korrigere bort uønsket varme helt uten å måtte bli mørkere enn ønsket. For å svare på spørsmål jeg regner med du tenker på nå; Ja, de kalde glossingene sitter mye lenger i håret med p.Hd. p.Hd er virkelig det største gjennombruddet i fargeverden til KEVIN.MURPHY og gir deg et arsenal av nye vakre nyanser uten at du trenger å kjøpe en eneste ny fargetube til bakrommet ditt!

Har du ikke skaffet deg p.Hd enda? Ta kontakt her!


  Er du interressert i noen av følgende merkevarer?  Siden 2011 har jeg reist rundt i enhver krok av Norge og store deler av Europa med COLOR.ME av KEVIN.MURPHY i kofferten. Jeg har besøkt utallige salonger og frisører, og fått se det aller helligste salongen har å by på, nemlig bakrommet hvor magiske farger blir skapt. Magien kommer fra en frisør som skaper den perfekte farge tilpasset den håpefulle og fornøyde kunden. Å skape vakker hårfarge er euforisk!

  Alexander Woll

  CREATIVE.DIRECTOR i KEVIN.MURPHY

  Fortell oss hva du mener.

  Legg igjen en kommentar.