EVERLASTING.COLOUR

EVERLASTING.COLOUR

Nyheten EVERLASTING.COLOUR er endelig her! Alle våre hårpleieprodukter er fargesikre, men denne innovasjonen tar fargepleie og på et høyere nivå. EVERLASTING.COLOUR er fargebevarende, fargebeskyttende og fargeforbedrende. (Se nederst i blogginnlegget for Q&A)

Serien er fargelåsende, vektløst formlert med en sur pH som beskytter mot fargetap samtidig som produktene gir deg alle forventede fordeler som glans og myhet. Har du kjemisk behandlet hår/farget hår er denne serien perfekt for deg. Bruk produktene i serien sammen for best resultat.

EVERLASTING.COLOUR WASH

Først har vi EVERLASTING.COLOUR WASH med sur pH-forseglingsteknologi som skånsomt renser mens den respekterer den naturlige pH-verdien i hodebunnen og bidrar til å lukke skjellaget og gi en strålende glans. Den jobber aktivt med å låse pigmentene i håret, og beskytter mot mineralansamlinger som også kan være en viktig årsak til at fargen ikke ser like bra ut som da du forlot salongen.

EVERLASTING.COLOUR RINSE

Deretter har vi EVERLASTING.COLOUR RINSE, formulert for å beskytte mot skade. Den gjenoppretter hårkutikulaen for å opprettholde hårfibrenes styrke fra rot til spiss. Når den brukes med hele regimet, gjenoppbygger den integriteten til håret samtidig som den nærer og styrker. Vår superfood blanding av ingredienser sammen med den beste teknologien som laboratoriet kan tilby, holder håret ditt sterkt og sunt.

EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN

Perfekt å bruke hver dag. EVERLASTING.COLOUR LEAVE-IN er en daglig beskyttelse mot fading av farger forårsaket av miljøgifter og frie radikaler sammen med UVA/UVB-beskyttelse. Vi lagt til bindingsbyggende og pH-låseteknologi til sprayen. Denne teknologien bidrar til å styrke håret fra innsiden for å øke hårmotstanden for forbedret, sterkere og sunnere hår. Alt uten å tynge håret eller etterlate rester.

EVERLASTING.COLOUR TREATMENT

Vårt hero-produkt, EVERLASTING.COLOUR TREATMENT. Laget med båndbyggende teknologi for å beskytte mot falming av farge, forbedre glans og liv, samt behandle hårfibrene fra innsiden. Bidrar til styrket og forbedret hårkvalitet, fargeglans og lang levetid. Tilby behandlingen i salong eller til hjemmebruk. TREATMENT er perfekt for deg med hår skadet av farging og skal ikke skyldes ut. Bindingsbyggere og pH-fargelåseteknologi bidrar til å lukke skjellaget og garantere langvarig farge og glans. Dette er magi på flaske!

EVERLASTING.COLOUR er både en salongbehandling og et perfekt ritual for velvære og fargevedlikehold hjemme. Dette er bærekraft kombinert med vitenskap – en grensesprengende innovasjon fra KEVIN.MURPHY.

Q&A

Hva er pH-verdien i produktene?

Hårets naturlige pH ligger på 4.5-5.5. Når vi farger håret så er vi på farging med shades oppe på en pH verdi på ca 9. Det betyr at skjellaget i håret er veldig åpent. EVERLASTING.COLOUR har en ph på ca 3.5 som gjør at pH-verdien senkes etter farging slik at skjellaget legger seg inntil hårstrået igjen. Slik får vi holdbarhet i farge og glans.

Hvorfor skal jeg bruke balsam når sjampoen har lav pH og lukker skjellaget?

Vasker du ansiktet uten å tilføre fuktighet/pleie etterpå? Balsamen trenger du for å tilføre fuktighet og næring. Gi håret spenst, elastisitet og glans.

Holder det at jeg bruker et av produktene?

Du får uten tvil mest effekt og 100% fargebeskyttelse hvis du bruker hele regimet (4 produkt). Produktene jobber sammen fra utsiden og helt inn i håret for maksimal beskyttelse, gjenoppbygging og fuktighet. Men om du kan..? Ja.

Hva betyr det at de «låser inn fargen»?

Dette er en helt ny, nøye testet ut, bonding teknologi som skal låse fargen inn i håret. Fibrene i håret binder seg sammen med fargepigmentene og på den måten blir de «låst» inne. Effekten av lav pH gjør at skjellaget legger seg helt flatt som gjør at det ikke åpner for at fargepigmentene kan komme ut.

Vil produktene tynge ned håret eller vil håret føles fett ut?

Nei! Kevin.Murphy er 100% vektløs teknologi

Fortell oss hva du mener.

Legg igjen en kommentar.